Deze site verkoopt geen medicijnen. We helpen u een betrouwbare verdeler te vinden.

Het internet is reeds 30 jaar geleden ontstaan maar het heeft vervolgens nog een tiental jaren geduurd vooraleer ook medicamenten online gingen. Tegenwoordig neemt de online markt langzaam maar zeker de buurtapotheek over. De regelgeving loopt echter nog achterop en er zijn heel wat hindernissen om online legaal medicatie te kunnen verkopen.

Anderzijds is het vrij eenvoudig om frauduleuze nep-apotheken uit te baten, zij ontlopen controle dankzij de mogelijkheid om online de locatie van de site en de identiteit van de uitbaters van een website te verbergen.

Zowel illegale als legale medicatie is verkrijgbaar op het net. Online kopen heeft duidelijke voordelen maar ook nadelen. Het grote voordeel is het gemak en een ander voordeel is betere service. Nadelen zijn dat je meer moeite moet doen om frauduleuze verkopers te herkennen en te vermijden.

Wij zijn een informatieve website over medicijnen

Bij ons kan u waardevolle en nauwkeurige informatie vinden over diverse medicijnen en supplementen en hoe men deze veilig kan aankopen online . Onze doelstelling is u informatie te geven die u nodig hebt om, in samenspraak met uw arts, bewuste beslissingen te nemen over uw gezondheid. U kunt op onze site onderwerpen vinden als medicijngebruik, dosering, bijwerkingen, interacties, voorzorgsmaatregelen en waarschuwingen. Daarnaast geven wij u ook informatie over vrij verkrijgbare medicijnen, natuurlijke remedies en algemene gezondheidstips. Wij houden ons er ook aan om steeds bij te blijven met de stand van de wetenschap en de meest recente gegevens. Door middel van het delen van betrouwbare, toegankelijke informatie, willen wij u bijstaan in het vinden van die medische kennis en medicijnen waar uw gezondheid baat bij heeft.

Wat we niet zijn

Wij verkopen niets

Op ons platform houden we ons niet bezig met de verkoop van medicijnen. We maken er ook geen reclame voor. Onze doelstelling is louter om nauwkeurige informatie te verstrekken. Wat u daarmee vervolgens doet hangt van u zelve af.

Wij zijn geen dokters

Wij hebben geen doktersdiploma en zijn zodoende onbevoegd diagnoses te stellen. De verantwoordelijkheid voor uw acties ligt bij u. Enkel een gediplomeerde arts kan u diagnosticeren en u voorschriftplichtige medicamenten voorschrijven. Het is uw verantwoordelijkheid om het laatste woord bij uw dokter te leggen.

Wij zijn onderzoekers en schrijvers

Onze taak is journalistiek. Wij onderzoeken en schrijven over onze bevindingen en het is onze passie om de feiten zo accuraat mogelijk weer te geven, gebaseerd op de artikels van specialisten. We zijn zelf geen specialisten, we herhalen enkel wat zij zeggen.

Uw arts is uw meest betrouwbare bron

Omdat wij maar mensen zijn, en fouten maken des mensen is, is het essentieel dat u elke medicamenteuze overweging met uw huisdokter overlegt en niet enkel op onze informatie afgaat.